2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda mutluluk de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan dokumalar kucakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni kişi kaybının önlenmesi namına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. Konstrüksiyonların temel antrelerinde yahut koridor bölümlerinde yangının çarpıcı bir şekilde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı gestaltlarda balkon veya pencerelerden boşanmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kaba bir incelemeye yayımcı tutulur. örgüların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, binaların dışında bulunan ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın yangın kapısı Kapısı yapı taşı amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene içinde hayat yitirilmesine sebep olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile varlık kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapmızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son nokta kritik bir öneme sahiptir.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page